Caracteristicile membranei sinoviale normale

Sinoviala genunchiului

Conținutul

  sinoviala genunchiului

  Sus Pacientii acuza durere si tumefiere articulara artrita genunchiuluiun zgomot pocnit la miscarea articulatiei si senzatia de blocare si slabiciune sinoviala genunchiului nivelul genunchiului. Sindromul este frecvent gresit diagnosticat din cauza simptomelor similare cu ale altor afectiuni articulare. De obicei diagnosticul depinde de excluderea altor conditii ce determina simptome similare.

  Tratament Sus Scopul tratamentului este reducerea inflamatiei sinoviale si a ingrosarii plicii sindromul plicii sinoviale.

  sinoviala genunchiului

  Medicul recomanda de obicei tratament antiinflamator de sinoviala genunchiului ibuprofenului. Pacientului i se indica reducerea activitatii, comprese cu gheata, utilizarea feselor elastice la nivelul genunchiului si efectuarea unor exercitii de intarire musculara. Daca acest tratament nu amelioreaza simptomatologia in 3 luni, medicul va recomanda artroscopie sau operatie chirurgicala pentru a sinoviala genunchiului plica.

  sinoviala genunchiului

  Tratamentul injectabil la nivel articular, cu preparate de cortizoneste benefic la jumatate din pacienti. Medicul poate sa foloseasca artroscopia pentru a confirma diagnosticul si tratamentul afectiunii.

  sinoviala genunchiului