Copaci și Vegetație HD

About Andra

Buna, numele meu este Vasile Andra si iubesc jocul Grand Theft Auto San Andreas. Imi place sa joc acest joc in modul online si am decis sa va prezint pe acest website moduri si skinuri utile. Daca apreciati munca mea va invit sa apasati butonul like si sa le impartasiti prietenilor adresa acestui site. Mi-ar placea sa comentati articolele de pe site cu parerile si opiniile voastre.

Cu ajutorul acestui mod de grafică veți avea copaci și pomi HD, realizați optim din punct de vedere grafic. Copacii sunt foarte realistici în comparație cu grafica generală a jocului. Dacă doriți să schimbați graafica vechiilor copaci atunci ar trebui să încercați acest mod. Veți avea o grafică mult mai realistică în timp ce conduceți cu cele mai rapide mașini din joc.

Instalare: instalarea se face automat, doar rulați fișierul setup din arhivă și apoi selectați locația jocului. După ce ați selectat locația jocului apasați butonul install. Pentru dezinstalare accesați folderul modmanager și acolo aveți modurile pe care doriți să le dezinstalați. source gtaall.com

[download id=”1044″]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *