Drumuri ca în Gta Vice City

About Andra

Buna, numele meu este Vasile Andra si iubesc jocul Grand Theft Auto San Andreas. Imi place sa joc acest joc in modul online si am decis sa va prezint pe acest website moduri si skinuri utile. Daca apreciati munca mea va invit sa apasati butonul like si sa le impartasiti prietenilor adresa acestui site. Mi-ar placea sa comentati articolele de pe site cu parerile si opiniile voastre.

Cu ajutorul acestui mod de grafică vom avea drumuri ca în faimosul joc Gta vice City. Este un mod care nu scade fps-ul și arată foarte bine. Este creat din texturi de calitate și perfect pentru a aduce atmosfera în San Andreas din Gta vice City. Este un mod util care va schimba aspectul jocului în privința drumurilor.

Instalare: instalarea se face automat, doar rulați fișierul setup din arhivă și apoi selectați locația jocului. După ce ați selectat locația jocului apasați butonul install. Pentru dezinstalare accesați folderul modmanager și acolo aveți modurile pe care doriți să le dezinstalați. source gtaall.com

[download id=”996″]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *