Fără Mașini în joc

About Andra

Buna, numele meu este Vasile Andra si iubesc jocul Grand Theft Auto San Andreas. Imi place sa joc acest joc in modul online si am decis sa va prezint pe acest website moduri si skinuri utile. Daca apreciati munca mea va invit sa apasati butonul like si sa le impartasiti prietenilor adresa acestui site. Mi-ar placea sa comentati articolele de pe site cu parerile si opiniile voastre.

Acest mod este unul unic și destul de interesant. Ce face acest mod mai exact ? Acest mod înlătură traficul la propriu! Astfel nu vom avea mașini pe drumuri, străzi sau autostrăzi. Este un mod ce ne permite să conducem pe drumuri libere de parcă am fi singuri în lumea Gta San Andreas. Vă recomand de asemenea modul toate mașinile pentru a vă alege mașinile dorite și a conduce în liniște.

Instalare: instalarea se face automat, doar rulați fișierul setup din arhivă și apoi selectați locația jocului. După ce ați selectat locația jocului apasați butonul install. Pentru dezinstalare accesați folderul modmanager și acolo aveți modurile pe care doriți să le dezinstalați. source gtaall.com

[download id=”1058″]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *