LoadScreen NFS Most Wanted

About Andra

Buna, numele meu este Vasile Andra si iubesc jocul Grand Theft Auto San Andreas. Imi place sa joc acest joc in modul online si am decis sa va prezint pe acest website moduri si skinuri utile. Daca apreciati munca mea va invit sa apasati butonul like si sa le impartasiti prietenilor adresa acestui site. Mi-ar placea sa comentati articolele de pe site cu parerile si opiniile voastre.

Dacă vă plac jocurile din seria Need for Speed și mai ales Most Wanted, atunci aceste imagini de încărcare vă vor place. Imaginile cu imagini din NFS Most Wanted vor apărea în timpul încărcării jocului. Imaginile sunt de foarte bună calitate și astfel avem imagini cu BMW, Audi sau alte mărci cunoscute pentru sportivitate. Este un mod util mai ales pentru cei care s-au plictisit de vechiile imagini.

Instalare: instalarea se face automat, doar rulați fișierul setup din arhivă și apoi selectați locația jocului. După ce ați selectat locația jocului apasați butonul install. Pentru dezinstalare accesați folderul modmanager și acolo aveți modurile pe care doriți să le dezinstalați. source gtaall.com

[download id=”1051″]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *