Lykan Hypersport

About Andra

Buna, numele meu este Vasile Andra si iubesc jocul Grand Theft Auto San Andreas. Imi place sa joc acest joc in modul online si am decis sa va prezint pe acest website moduri si skinuri utile. Daca apreciati munca mea va invit sa apasati butonul like si sa le impartasiti prietenilor adresa acestui site. Mi-ar placea sa comentati articolele de pe site cu parerile si opiniile voastre.
3/5 - (2 votes)

Un model de masina foarte bine realizat, un model profesional parca rupt din realitate. Arata foarte bine din punct de vedere grafic, texturile sunt de calitate foarte buna. Acest model inlocuieste masina Infernus adica vom avea o masina foarte rapida. Interiorul arata foarte bine iar usile se deschid intr-un mod interesant. La aceasta masina sportiva motorul se afla in partea din spate.

Instalare: instalarea se face automat, doar rulați fișierul setup din arhivă și apoi selectați locația jocului. După ce ați selectat locația jocului apasați butonul install. Pentru dezinstalare accesați folderul modmanager și acolo aveți modurile pe care doriți să le dezinstalați. source gtaall.com

[download id=”911″]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *