Mod de încuiat mașina

About Andra

Buna, numele meu este Vasile Andra si iubesc jocul Grand Theft Auto San Andreas. Imi place sa joc acest joc in modul online si am decis sa va prezint pe acest website moduri si skinuri utile. Daca apreciati munca mea va invit sa apasati butonul like si sa le impartasiti prietenilor adresa acestui site. Mi-ar placea sa comentati articolele de pe site cu parerile si opiniile voastre.

Se pare că nu a durat destul de mult timp și avem și un mod de a ne încuia mașina în joc. Practic acest mod este anti-hoți. :)) Prin simpla apăsare a tastei L putem încuia sau descuia mașina. Atunci când încuiem sau descuiem mașina se va auzi un sunet pentru confirmare. Dacă ați pierdut cheile iar mașina era încuiată, nu vă rămâne decât să spargeți geamul :)), am glumit apăsați pe tasta L.

Instalare: instalarea se face automat, doar rulați fișierul setup din arhivă și apoi selectați locația jocului. După ce ați selectat locația jocului apasați butonul install. Pentru dezinstalare accesați folderul modmanager și acolo aveți modurile pe care doriți să le dezinstalați. source gtaall.com

[download id=”1077″]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *