Mod de Mașini, avioane, bărci cu imagini

About Andra

Buna, numele meu este Vasile Andra si iubesc jocul Grand Theft Auto San Andreas. Imi place sa joc acest joc in modul online si am decis sa va prezint pe acest website moduri si skinuri utile. Daca apreciati munca mea va invit sa apasati butonul like si sa le impartasiti prietenilor adresa acestui site. Mi-ar placea sa comentati articolele de pe site cu parerile si opiniile voastre.
3.9/5 - (8 votes)

Acesta este unul dintre cele mai tari moduri pentru Gta San Andreas. Cu ajutorul lui putem primi toate mașinile din joc și avem la dispoziție și imagini. Poți de asemenea căuta mașini după numele lor și poți folosi modul chiar dacă te afli într-o mașină. Poți de asemenea să folosești bărci, avioane, elicoptere, trenuri, etc.Pentru a folosi modul trebuie să apăsați tastele H+7.

Instalare: instalarea se face automat, doar rulați fișierul setup din arhivă și apoi selectați locația jocului. După ce ați selectat locația jocului apasați butonul install. Pentru dezinstalare accesați folderul modmanager și acolo aveți modurile pe care doriți să le dezinstalați. source gtaall.com

[download id=”1117″]

2 thoughts on “Mod de Mașini, avioane, bărci cu imagini

  1. hey, pe server de samp joci si cati ani ai?
    intreb de curiozitate, ca nu cred ca sunt multe fete care joaca SA la momentul actual

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *