Mod de Parcat Mașina

About Andra

Buna, numele meu este Vasile Andra si iubesc jocul Grand Theft Auto San Andreas. Imi place sa joc acest joc in modul online si am decis sa va prezint pe acest website moduri si skinuri utile. Daca apreciati munca mea va invit sa apasati butonul like si sa le impartasiti prietenilor adresa acestui site. Mi-ar placea sa comentati articolele de pe site cu parerile si opiniile voastre.

Cu ajutorul acestui mod ne putem parca mașina sau chiar mașinile în jocul GTA San Andreas. După ce ai poziționat mașina apasă tasta R și pe ecran va apărea confirmarea că ai parcat mașina. Acest mod îți permite să parchezi câte mașini dorești. Cel mai tare lucru legat de acest mod este faptul că toate mașinile parcate vor rămâne în aceiași poziție după ce salvezi jocul și dai restart. Scriptul nu funcționează cu trenuri și bărci.

Instalare: instalarea se face automat, doar rulați fișierul setup din arhivă și apoi selectați locația jocului. După ce ați selectat locația jocului apasați butonul install. Pentru dezinstalare accesați folderul modmanager și acolo aveți modurile pe care doriți să le dezinstalați. source gtaall.com

[download id=”1084″]

One thought on “Mod de Parcat Mașina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *