MOD FPS – Arată FPS-ul

About Andra

Buna, numele meu este Vasile Andra si iubesc jocul Grand Theft Auto San Andreas. Imi place sa joc acest joc in modul online si am decis sa va prezint pe acest website moduri si skinuri utile. Daca apreciati munca mea va invit sa apasati butonul like si sa le impartasiti prietenilor adresa acestui site. Mi-ar placea sa comentati articolele de pe site cu parerile si opiniile voastre.

Cu ajutorul acestui mod ni se va afișa în joc fps-ul în partea dreaptă jos. Este un mod util în caz că dorim să vedem în cate frame rate pe secundă jucam acest joc. De asemenea ne putem da seama atunci când un mod afectează fps-ul jocului. Modul măsoare doar 4 mb și este destul de simplu. Nu s-au raportat bug-uri sau probleme.

Instalare: instalarea se face automat, doar rulați fișierul setup din arhivă și apoi selectați locația jocului. După ce ați selectat locația jocului apasați butonul install. Pentru dezinstalare accesați folderul modmanager și acolo aveți modurile pe care doriți să le dezinstalați. source gtaall.com

[download id=”1070″]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *