Mod Grafică Jefferson

About Andra

Buna, numele meu este Vasile Andra si iubesc jocul Grand Theft Auto San Andreas. Imi place sa joc acest joc in modul online si am decis sa va prezint pe acest website moduri si skinuri utile. Daca apreciati munca mea va invit sa apasati butonul like si sa le impartasiti prietenilor adresa acestui site. Mi-ar placea sa comentati articolele de pe site cu parerile si opiniile voastre.

Modificările de grafică aduse de către Jefferson vor face că jocul dvs San Andreas să arate mult mai realistic și frumos. Avem parte de modificări ce țin de clădiri, drumuri dar și vegetație. Este un mod de grafică apreciat și descărcat de către foarte mulți jucători. Dacă doriți să reîmprospătați jocul dvs din punct de vedere al graficii atunci acest mod este de ajutor. Mai jos aveți câteva imagini.

Instalare: instalarea se face automat, doar rulați fișierul setup din arhivă și apoi selectați locația jocului. După ce ați selectat locația jocului apasați butonul install. Pentru dezinstalare accesați folderul modmanager și acolo aveți modurile pe care doriți să le dezinstalați. source gtaall.com

[download id=”1032″]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *