Mod Ninsoare

About Andra

Buna, numele meu este Vasile Andra si iubesc jocul Grand Theft Auto San Andreas. Imi place sa joc acest joc in modul online si am decis sa va prezint pe acest website moduri si skinuri utile. Daca apreciati munca mea va invit sa apasati butonul like si sa le impartasiti prietenilor adresa acestui site. Mi-ar placea sa comentati articolele de pe site cu parerile si opiniile voastre.
5/5 - (2 votes)

Cu ajutorul acestui mod in joc va incepe sa ninga. Efectul este unul optim din punct de vedere grafic iar zapada arata realistic. Pentru a activa acest mod nu este nevoie decat sa apasati ctrl si +. Modul ofera 4 niveluri de ninsoare, ninsoare normala sau abundenta. Pentru a schimba tipul ninsorii apasati tot ctrl si +. Pentru dezactivare folositi aceiasi combinatie de taste.

Instalare: instalarea se face automat, doar rulati fisierul setup din arhiva si apoi selectati locatia jocului. Dupa ce ati selectat locatia jocului apasati butonul install. Pentru dezinsalare accesati folderul modmanager si acolo aveti modurile pe care doriti sa le dezinstalati.

[download id=”544″]

One thought on “Mod Ninsoare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *