Mod – Ring de Box

About Andra

Buna, numele meu este Vasile Andra si iubesc jocul Grand Theft Auto San Andreas. Imi place sa joc acest joc in modul online si am decis sa va prezint pe acest website moduri si skinuri utile. Daca apreciati munca mea va invit sa apasati butonul like si sa le impartasiti prietenilor adresa acestui site. Mi-ar placea sa comentati articolele de pe site cu parerile si opiniile voastre.
Rate this post

Acest mod este unul interesant prin faptul că va crea o arena de box. Arena de box se va afla lângă casa ta din joc. În ring se vor afla doi luptători iar pe langă vor fi alți oameni și muzică. Unii vor urmări meciul iar alții vor dansa. Vor fi de asemenea mașini parcate în jurul străzii. De asemenea, vor fi oameni și gagicuțe pe acoperișul caselor dansând.

Instalare: instalarea se face automat, doar rulați fișierul setup din arhivă și apoi selectați locația jocului. După ce ați selectat locația jocului apasați butonul install. Pentru dezinstalare accesați folderul modmanager și acolo aveți modurile pe care doriți să le dezinstalați. source gtaall.com

[download id=”1106″]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *