Mod Vegetație ca în GTA 3

About Andra

Buna, numele meu este Vasile Andra si iubesc jocul Grand Theft Auto San Andreas. Imi place sa joc acest joc in modul online si am decis sa va prezint pe acest website moduri si skinuri utile. Daca apreciati munca mea va invit sa apasati butonul like si sa le impartasiti prietenilor adresa acestui site. Mi-ar placea sa comentati articolele de pe site cu parerile si opiniile voastre.
Rate this post

Dacă ți-a plăcut jocul Gta 3 și vrei să ai o parte din grafica sa în jocul Gta San Andreas atunci poți folosi acest mod. El va aduce o parte din vegetația din Grand Theft Auto 3 în jocul tău Gta San Andreas. Acest mod nu va scădea fps-ul jocului pentru că nu aduce o grafică mult prea complexă. Este un mod de mici dimensiuni cu elemente grafice acceptabile.

Instalare: instalarea se face automat, doar rulați fișierul setup din arhivă și apoi selectați locația jocului. După ce ați selectat locația jocului apasați butonul install. Pentru dezinstalare accesați folderul modmanager și acolo aveți modurile pe care doriți să le dezinstalați. source gtaall.com

[download id=”1014″]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *