Toate masinile, avioanele, barcile, elicopterele, etc

About Andra

Buna, numele meu este Vasile Andra si iubesc jocul Grand Theft Auto San Andreas. Imi place sa joc acest joc in modul online si am decis sa va prezint pe acest website moduri si skinuri utile. Daca apreciati munca mea va invit sa apasati butonul like si sa le impartasiti prietenilor adresa acestui site. Mi-ar placea sa comentati articolele de pe site cu parerile si opiniile voastre.

Cu ajutorul acestui mod de tip Cleo va puteti alege orice fel de vehicul doriti. Va puteti alegeti oricare din toate masinile disponibile in joc. In afara de masini va mai puteti alege: biciclete, barci, masini de politie, blindate, avioane, elicoptere, motociclete, atv-uri, etc.

Instrictiuni: apasati tasta 7 pentru ca meniul sa apara, dupa ce meniul apare selectati tipul dorit din sageti iar apoi apasati tab, dupa ce v-ati hotarat apasati enter. Din tasta tab selectati si previzualizati iar din enter ramane masina si iesiti din meniu.

Instalare: instalarea se face automat, doar rulati fisierul setup din arhiva si apoi selectati locatia jocului. Dupa ce ati selectat locatia jocului apasati butonul install.

[download id=”528″]

One thought on “Toate masinile, avioanele, barcile, elicopterele, etc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *