Turnul din Bagdad

About Andra

Buna, numele meu este Vasile Andra si iubesc jocul Grand Theft Auto San Andreas. Imi place sa joc acest joc in modul online si am decis sa va prezint pe acest website moduri si skinuri utile. Daca apreciati munca mea va invit sa apasati butonul like si sa le impartasiti prietenilor adresa acestui site. Mi-ar placea sa comentati articolele de pe site cu parerile si opiniile voastre.
5/5 - (1 vote)

Această modificare va aduce în jocul Gta San Andreas o copie a imensului turn din Bagdat. Este un turn măreț cu o înălțime serioasă ce arată bine din punct de vedere grafic. El se află lângă aeroportul din Los Santos și înlocuiește o clădire de acolo. Este util în caz că vreți să folosiți săritura cu parașuta de la acea înălțime. Nu fac lag și nici nu măsoară prea mult, descărcarea și instalarea fiind rapide.

Instalare: instalarea se face automat, doar rulați fișierul setup din arhivă și apoi selectați locația jocului. După ce ați selectat locația jocului apasați butonul install. Pentru dezinstalare accesați folderul modmanager și acolo aveți modurile pe care doriți să le dezinstalați. source gtaall.com

[download id=”1023″]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *